Woonvoorziening Huize Zocher

Woonvoorziening Huize Zocher2019-01-24T13:28:01+00:00

Wonen en leven zoals u dat thuis gewend bent. Dát is het uitgangspunt van particuliere woonzorgvoorziening Huize Zocher. Wij bieden u een nieuw thuis waar kwaliteit van leven en uw individuele behoeften voorop staan. In Huize Zocher woont u veilig, comfortabel en huiselijk en krijgt u de zorg die u nodig heeft. In aanvulling daarop betrekken wij uw familie en naasten bij uw leven in Huize Zocher.

Persoonlijke verzorging en verpleging

Bij Huize Zocher betaalt u een eigen bijdrage voor het wonen, de diensten, de ondersteuning en de persoonlijke begeleiding. De individuele persoonlijke verzorging en verpleging kunt u (deels) betalen met een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via ‘zorg in natura’. Om voor vergoedingen van geleverde verzorging en verpleging in aanmerking te komen, heeft u een zorgindicatie nodig. In Huize Zocher is 24-uur zorg beschikbaar in de vorm van verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van uw leven kunt u in Huize Zocher komen wonen. In Huize Zocher staat niet-tijdgebonden, individuele aandacht, begeleiding, persoonlijke zorg en verpleging centraal.

Huize Zocher

Huize Zocher kenmerkt zich door het exclusieve karakter van warmte en gastvrijheid in de dienstverlening. De kleinschalige opzet zorgt voor een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid. Wij betrekken bewoners actief bij welzijnsactiviteiten en ons team biedt doorlopende ondersteuning aan bewoners en hun familie.

Huize Zocher heeft 15 suites. Als bewoner heeft u een privé-suite die u met uw eigen meubels en naar eigen smaak kunt inrichten. De privé-suites zijn voorzien van eigen sanitair en kitchenette. Een aantal suites hebben een eigen terras. Dagelijks kunt u gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer of genieten van het uitzicht en de natuur dat de sfeervolle serre biedt. De villa is voorzien van alle gemakken die onlosmakelijk verbonden zijn met comfortabel en stijlvol wonen, inclusief ondersteunende diensten en zorg.

Bij ons woont u met behoud van uw privacy in uw eigen appartement. Ons team van deskundige en gemotiveerde medewerkers heeft aandacht voor uw welzijn en gezondheid en geeft zorg met grote betrokkenheid en conform uw wensen en voorkeuren. Daarbij staat altijd uw (zorg)vraag centraal, samen met alle aspecten van het mens zijn en die aspecten die het ouder worden nu eenmaal met zich meebrengen.

Uiteraard is familie dag en nacht van harte welkom: Voor even een kopje koffie drinken, samen een wandeling maken of aanschuiven bij de avondmaaltijd.

Huize Zocher heeft naast eenpersoonsappartementen ook diverse woonmogelijkheden voor echtparen.

Full service pakket

Bij Huize Zocher ontvangt u een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg.


Voor het leveren van zorg kunt u gebruikmaken van de WTZi-toelating van FlexiCura. Wilt u weten of een Persoonsgebonden Budget voor het leveren van geïndiceerde zorg voor u de beste oplossing is? Wij informeren u graag over de best passende mogelijkheden voor u of uw familielid.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT