Verpleging & verzorging

Verpleging & verzorging2019-01-29T14:44:33+00:00

FlexiCura biedt professionele hulp in de eigen, vertrouwde, huiselijke omgeving met respect voor de thuissituatie en in nauw overleg met de cliënt. FlexiCura kan door haar flexibele werkwijze in iedere situatie een passende oplossing aandragen.

Wat zijn de kosten?

De zorg kan worden ingezet op basis van een Zorg In Natura indicatie, via een PGB of op particuliere basis. Kijk voor meer informatie bij Financieringsvormen.

Wat is verpleging & verzorging?

Onder verpleegkundige zorg valt onder andere: wondzorg, zwachtelen, injecteren, katheteriseren en blaasspoelingen, stomazorg en zorg voor infusen zoals morfinepompen of vocht/antibiotica infusen.

Onder verzorging valt onder andere: hulp bij wassen en aankleden, hulp bij uitkleden, hulp bij toiletgang, verzorgen van eten en drinken, steunkousen aantrekken en toezien op medicatie inname.

Afwijkende zorgvragen zijn in overleg altijd mogelijk.

Wie komt er bij u thuis?

Met een grote hoeveelheid gediplomeerde en BIG geregistreerde verpleegkundigen kunnen wij alle verpleegkundige handelingen thuis bieden.

Verpleging & verzorging thuis biedt de cliënt de mogelijkheid sneller thuis te kunnen komen uit het ziekenhuis/verpleeghuis of voorkomt dat de cliënt voor verpleegkundige handelingen regelmatig richting de huisarts of het ziekenhuis moet gaan.

Onze medewerkers beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken. Met een klein team zorgen we voor de gewenste zorg op maat.

Hoe kunt u hulp aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

023 – 5100 300

of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

DIRECT ZORG AANVRAGEN

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT