Palliatieve zorg

Palliatieve zorg2020-07-08T12:22:32+00:00

Of het nu gaat om een paar uur per maand of meerdere uren per week.
Voor iedere situatie biedt de huishoudelijke hulp van FlexiCura een passend aanbod voor u.

Wat zijn de kosten?

Onze zorg kan worden ingezet op basis van een indicatie (een PGB) of op particuliere basis. In het geval van een zorgindicatie heeft u soms te maken met een eigen bijdrage. Kijk voor meer informatie bij Financieringsvormen.

Als er sprake is van terminale zorg, wordt alle zorg vanuit de indicatie gefinancierd. Wij dragen zorg voor de aanvraag van de indicatie en zetten de zorg binnen 4 uur in.

Wat is Palliatieve zorg?

Palliatieve zorg is gericht op palliatie, dat wil zeggen verzachting of verlichting.
Intensieve palliatieve thuiszorg kan worden ingezet bij terminale cliënten die er in een vergevorderd stadium van hun ziekte voor kiezen om thuis te blijven. Door middel van palliatieve zorg wordt getracht een continue en totale zorg te bereiken die het lijden zoveel mogelijk beperkt en verzacht.

Wie komt er bij u thuis?

Bij deze intensieve vorm van verpleging zijn het gediplomeerde verpleegkundigen of verzorgenden die er bij de cliënt thuis voor zorgen dat de laatste fase thuis doorgebracht kan worden.

Onze medewerkers beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken.

Hoe kunt u hulp aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

023 – 5100 300

of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

DIRECT ZORG AANVRAGEN

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT