Begeleiding & ondersteuning

Begeleiding & ondersteuning2019-01-29T14:46:03+00:00

FlexiCura biedt begeleiding en ondersteuning bijvoorbeeld aan cliënten met een psychische- of verstandelijke beperking, kinderen die specifieke begeleiding nodig hebben en dementerende ouderen die met de inzet van begeleidende zorg langer thuis kunnen blijven wonen.

Wat zijn de kosten?

Onze zorg kan worden ingezet op basis van een Zorg In Natura indicatie, via een PGB of op particuliere basis. Kijk voor meer informatie bij Financieringsvormen.

Wat is begeleiding & ondersteuning?

Met behulp van onze medewerkers zetten we de gewenste zorg in waarmee we hulp bieden bij het aanbrengen van structuur in uw dag, omgang met beperkingen en activerende begeleiding. Ook kunnen onze medewerkers u ondersteunen bij handelingen waar u (tijdelijk) moeite mee heeft.
Door de begeleiding kan opname in een instelling voorkomen of uitgesteld worden.

Wie komt er bij u thuis?

Gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen (BIG geregistreerd) bieden op professionele wijze begeleiding en ondersteuning thuis of op locatie.

Onze medewerkers zijn geschoold en zeer betrokken. Met een klein team zorgen we voor de gewenste zorg op maat. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.

Indien u met de auto van de medewerker vervoerd wordt of een uitstapje maakt, beschikken zij over een ongevallenverzekering.

Hoe kunt u hulp aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

023 – 5100 300

of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

DIRECT ZORG AANVRAGEN

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT