Begeleiding & ondersteuning

Begeleiding & ondersteuning2020-07-08T08:42:15+00:00

FlexiCura biedt begeleiding en ondersteuning bijvoorbeeld aan cliënten met een psychische- of verstandelijke beperking, kinderen die specifieke begeleiding nodig hebben en dementerende ouderen die met de inzet van begeleidende zorg langer thuis kunnen blijven wonen.

Wat zijn de kosten?

De begeleiding en ondersteuning kunt u tegen aantrekkelijke tarieven bij ons particulier inkopen of betalen vanuit uw persoonsgebonden budget (PGB). Een combinatie tussen beide financieringsvormen is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie bij Financieringsvormen.

Wat is begeleiding & ondersteuning?

Met behulp van onze medewerkers zetten we de gewenste zorg in waarmee we hulp bieden bij het aanbrengen van structuur in uw dag, omgang met beperkingen en activerende begeleiding. Ook kunnen onze medewerkers u ondersteunen bij handelingen waar u (tijdelijk) moeite mee heeft.
Door de begeleiding kan opname in een instelling voorkomen of uitgesteld worden.

Wie komt er bij u thuis?

Bij FlexiCura werken deskundige en vriendelijke medewerkers die u kunnen ondersteunen bij de gewenste diensten.

Met een klein team zorgen we voor de gewenste zorg op maat. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.

Indien u met de auto van de medewerker vervoerd wordt of een uitstapje maakt, beschikken zij over een ongevallenverzekering.

Hoe kunt u hulp aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

023 – 5100 300

of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

DIRECT ZORG AANVRAGEN

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT