Begeleiding bij ziekte van Alzheimer

Begeleiding bij ziekte van Alzheimer2020-07-08T12:23:58+00:00

FlexiCura biedt professionele hulp bij cliënten met alzheimer. Deze zorg vindt plaats in de eigen, vertrouwde, huiselijke omgeving met respect voor de thuissituatie en in nauw overleg met de cliënt en de eventuele mantelzorger. De zorg is erop gericht om het veilige en vertrouwde thuis wonen zo lang mogelijk in stand te houden. FlexiCura kan door haar flexibele werkwijze in iedere situatie een passende oplossing aandragen.

Wat zijn de kosten?

De begeleiding bij een dementerende klant kan worden gefinancierd vanuit verschillende wetten en/of op particuliere basis. Kijk voor meer informatie bij Financieringsvormen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het aanvragen van de indicatie.

Wat is begeleiding bij Alzheimer?

Bij begeleiding bij Alzheimer wordt met de cliënt en de eventuele mantelzorger een zorgleefplan opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met de wensen, eisen en mogelijkheden van de cliënt. De zorg kan bestaan uit begeleiding, hulp bij wassen en aankleden, wandelen en boodschappen doen. De cliënt wordt bij de zorg gestimuleerd om, binnen de mogelijkheden van de cliënt, zoveel mogelijk zelf te doen.

Wie komt er bij u thuis?

De gewenste zorg wordt uitgevoerd door een klein team medewerkers. Op deze manier komt er bij de cliënt altijd een bekend gezicht. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.

Hoe kunt u hulp aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

023 – 5100 300

of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

DIRECT ZORG AANVRAGEN

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT