Wmo cliënten waarderen de hulp bij het huishouden met een 8,3

Eind 2016 heeft FlexiCura een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren onder de cliënten die vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) hulp bij het huishouden ontvangen van FlexiCura.

Het doel van het onderzoek is om inzicht te verkrijgen over de tevredenheid van cliënten met de dienstverlening en de (organisatie rondom) de huishoudelijke hulp zelf.

Voor het onderzoek hebben 250 cliënten een vragenlijst ontvangen met 70 gesloten vragen en één open vraag. In de vragenlijst zijn diverse onderwerpen aan bod gekomen zoals wachttijd voor start hulp bij het huishouden, communicatie, bejegening en privacy, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Over het algemeen zijn de cliënten zeer tevreden over deze onderwerpen.

De cliënten is tevens gevraagd om de totale dienstverlening van een cijfer te voorzien. Hieruit blijkt dat de cliënten de dienstverlening gemiddeld met een 8,3 waarderen.

In de rapportage zijn door het onderzoeksbureau ook aanbevelingen ter verbetering beschreven met name gericht op de communicatie.

FlexiCura is zeer tevreden met de resultaten en gaat, mede aan de hand van de aanbevelingen, aan de slag om de tevredenheid verder te verbeteren.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT
2019-01-25T09:19:59+00:00