Loading...
Flexicura2020-07-10T11:20:45+00:00
FlexiCura is een thuiszorgorganisatie met een veelzijdig dienstenpakket die kleinschalig werkt. FlexiCura onderscheidt zich door op flexibele wijze kwalitatieve zorg te leveren waarbij een persoonlijke en duurzame relatie met u als cliënt voorop staat. Wij maken het voor u mogelijk om zorg te ontvangen binnen uw vertrouwde omgeving, op de wijze waarop u dat wenst.

FlexiCura levert hulp in en om het huis, uitgevoerd door een zorgvuldig geselecteerde, goed opgeleide en ervaren vaste medewerker. Als organisatie vinden we dat u zélf dient te beslissen over wat u nodig heeft en welke medewerker bij u past.
U kunt bij FlexiCura terecht ongeacht of er sprake is van een medische indicatie. Voor al uw hulpvragen zoeken wij naar een passende oplossing.

Flexicura missie en visie

Onze missie:
Wij bieden geïntegreerde zorg- en dienstverlening die het de cliënt mogelijk maakt om veilig en onbezorgd thuis te blijven wonen.

Onze visie:
FlexiCura levert toegankelijke, doelmatige en professionele zorg en ondersteuning. De normen en waarden van de cliënt en de relatie met de deskundige zorgverlener staan voorop. Wij stimuleren tolerantie, respect, inclusie en openheid en bieden ruimte voor creatieve oplossingen.

De zorg- en dienstverlening wordt aangesloten op het sociale netwerk van de cliënt.

Bedrijfsinformatie

FlexiCura is een Besloten Vennootschap opgericht begin 1998.

FlexiCura hanteert het besturingsmodel met één bestuurder en een Raad van Commissarissen en volgt de principes van de Zorgbrede Governance Code en de Wet Toelating Zorginstellingen.

Bij FlexiCura werken ongeveer 120 vakkundige medewerkers. Onze flexibiliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat we een hoge mate van klantvriendelijkheid en servicegerichtheid kunnen garanderen.

Samen met de medewerkers op kantoor zorgen zij ervoor dat u kwalitatief goede zorg ontvangt op het moment dat u dat wenst. FlexiCura is een organisatie met weinig overhead (lage organisatiekosten), korte lijnen en een gezonde bedrijfsvoering.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT