Loading...
Flexicura2019-01-15T14:49:46+00:00
FlexiCura is een thuiszorgorganisatie met een veelzijdig dienstenpakket die kleinschalig werkt. FlexiCura onderscheidt zich door op flexibele wijze kwalitatieve zorg te leveren waarbij een persoonlijke en duurzame relatie met u als cliënt voorop staat. Wij maken het voor u mogelijk om zorg te ontvangen binnen uw vertrouwde omgeving, op de wijze waarop u dat wenst.

FlexiCura levert hulp in en om het huis, uitgevoerd door een zorgvuldig geselecteerde, goed opgeleide en ervaren vaste medewerker. Als organisatie vinden we dat u zélf dient te beslissen over wat u nodig heeft en welke medewerker bij u past.
U kunt met een Zorg In Natura indicatie (ZIN), een PersoonsGebonden Budget (PGB) of als Particulier bij FlexiCura terecht. Voor al uw hulpvragen zoeken wij naar een passende oplossing.

Flexicura missie en visie

In 2017 heeft FlexiCura haar missie en visie opnieuw vastgesteld.

In de missie staat beschreven waar FlexiCura voor “staat” en in de visie waar FlexiCura voor “gaat”. De missie en visie sluiten nauw aan op de kerntaken en het meerjarenbeleid van FlexiCura.

Onze missie

Wij bieden geïntegreerde zorg- en dienstverlening die het cliënten mogelijk maakt om veilig en onbezorgd thuis te blijven wonen.

Onze visie

FlexiCura levert toegankelijke, doelmatige en professionele zorg en ondersteuning. De normen en waarden van de cliënt en de relatie met de deskundige zorgverlener staan voorop.

De zorg- en dienstverlening wordt aangesloten op het sociale netwerk van de cliënt.

Bedrijfsinformatie

FlexiCura is een Besloten Vennootschap opgericht begin 1998.

FlexiCura hanteert het besturingsmodel met één bestuurder en een Raad van Commissarissen en volgt de principes van de Zorgbrede Governance Code en de Wet Toelating Zorginstellingen.

Bij FlexiCura werken ongeveer 320 vakkundige medewerkers, zowel huishoudelijk medewerkers, als verzorgenden en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

Samen met de medewerkers op kantoor zorgen zij ervoor dat u kwalitatief goede zorg ontvangt op het moment dat u dat wenst. FlexiCura is een organisatie met weinig overhead (lage organisatiekosten), korte lijnen en een gezonde bedrijfsvoering.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT