Medisch specialistische zorg

Medisch specialistische zorg2019-01-29T14:57:00+00:00

Medisch specialistische zorg is verpleegkundige zorg thuis waarbij de medisch specialist de eindverantwoordelijkheid over de zorg heeft of zorg waarbij u 1x per week of vaker naar de huisarts moet.

Er is sprake van MSVT indien voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden

  • Het gaat om verpleegkundige handelingen, noodzakelijk in verband met medisch specialistische zorg, met het oog op herstel van gezondheid, of het voorkomen van verergering van ziekte of aandoening.
  • Er is een indicatiestelling aanwezig voor verpleging van de medisch specialist. De medisch specialist indiceert en is verantwoordelijk voor de zorg die in de thuissituatie gegeven wordt.

De geleverde uren worden door de ziektekostenverzekeraar vergoed. Deze zorg kan altijd worden aangevuld met andere vormen van zorg.
FlexiCura heeft een samenwerking met de volgende verzekeraars:

Voor meer informatie belt u met 023-5100300 of vult u ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300 of het contactformulier invullen. U kunt ook mailen naar thuiszorg@flexicura.nl

CONTACT