Menu

Hulp bij het huishouden

Het wassen en strijken van kleding, het bed opmaken, boodschappen doen en koken. Het zijn een aantal voorbeelden van huishoudelijke werkzaamheden, die bij FlexiCura met een hoog niveau van service, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht worden aangeboden. Of het nu gaat om een paar uur per maand of meerdere uren per week.

Voor iedere situatie biedt de huishoudelijke hulp van FlexiCura een passend aanbod voor u.

 

Wie komt er bij u thuis?
Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de juiste werkervaring, referenties en een verklaring omtrent gedrag. Aan de hand van uw wensen stellen we een vaste medewerker aan u voor. De ervaren en betrokken medewerker helpt u graag bij alle huishoudelijke werkzaamheden zoals stoffen, soppen, stofzuigen, wassen, strijken, ramen lappen, bedden verschonen en (voor) bereiden / opwarmen van de maaltijd. Uw wensen en mogelijkheden zijn hierbij leidend.

De taken en het functioneren van de medewerker wordt minimaal halfjaarlijks geëvalueerd.

Onze medewerkers zijn via een aansprakelijkheidsverzekering verzekerd tegen eventuele schade bij u thuis. 

Bij FlexiCura is geen wachtlijst; de hulp bij het huishouden kan direct worden ingezet.


Wat zijn de kosten?
De hulp bij het huishouden kunt u particulier inkopen, betalen uit uw PGB-budget en/of via een Wmo-indicatie van uw gemeente.

Als u in het bezit bent van een indicatie voor hulp bij het huishouden dan kan het zijn dat u een eigen, inkomensafhankelijke, bijdrage betaalt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.hetcak.nl/.  


Hoe kunt u hulp bij het huishouden aanvragen?
Wanneer u hulp bij het huishouden wenst kunt u contact opnemen met de cliëntmanager Huishoudelijke Verzorging via 023-5100304 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.