Menu

Nachtzorg van FlexiCura in gemeente Haarlem, Heemstede Velsen en de Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar nachtzorg of 24-uurszorg in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving?

FlexiCura levert in de gemeente Haarlem, Heemstede, Velsen en Haarlemmermeer nachtzorg en 24-uurszorg. In overleg met de cliënt wordt er op passende wijze zorg geboden in uw eigen vertrouwde omgeving.  

Gemeente Haarlem, Heemstede, Velsen en Haarlemmermeer: nachtzorg en 24-uurszorg
Nachtzorg en 24-uurszorg zetten wij in bij cliënten die niet meer zelfstandig thuis kunnen of willen blijven wonen. FlexiCura biedt intensieve thuiszorg aan in Haarlem, Heemstede, Velsen en de Haarlemmermeer. Dit doen wij bijvoorbeeld bij terminale cliënten, cliënten met dementie of cliënten met andere psychogeriatrische problemen. Daarnaast helpen wij u graag tijdens de periode dat u op een wachtlijst staat voor opname in een verpleeg- of verzorgingshuis. Bij 24-uurszorg van FlexiCura in Heemstede, Haarlem, Velsen of de gemeente Haarlemmermeer is er altijd zorg aanwezig. Dit betekent dat onze verpleegkundige of verzorgende dag en nacht bij de cliënt in huis verblijft en ook zorgt voor de persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken. Nachtzorg of 24-uurszorg kan op korte termijn ingezet worden op basis van een Zorg In Natura indicatie, via het PGB of particulier. 

Palliatieve zorg in Haarlem, Heemstede en gemeente Velsen
Naast nachtzorg en 24-uurs zorg bieden wij ook palliatieve zorg in Haarlem, Heemstede en de gemeente Velsen. Palliatieve zorg heeft een verzachtend of verlichtend karakter. FlexiCura kan deze zorg inzetten bij terminale cliënten die in een vergevorderd stadium van hun ziekte ervoor kiezen om thuis te blijven. Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden dragen zorg dat de cliënt passende zorg ontvangt, rekening houdend met de wensen van de cliënt en de familie/mantelzorger.  

Meer informatie over nachtzorg, 24-uurszorg en palliatieve zorg FlexiCuraVoor meer informatie over nachtzorg, 24-uurszorg of palliatieve zorg, kunt u contact met ons opnemen via 023-5100300 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op. U kunt ook mailen naar info@flexicura.nl.